Απίστευτη η συμπαράσταση στον οργανισμό «Roula’s Kids»

0
Οι ομογενείς και οι Αμερικανοί συμπολίτες που κατέκλεισαν την μεγάλη αίθουσα της "Λατέρνας". Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Απίστευτη με όλη την σημασία της λέξεως, ήταν η συμπαράσταση των ομογενών και των Αμερικανών συμπολιτών τους στην ερανική εκδήλωση του κοινωφελούς οργανισμού «Roula’s Kids» που έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης, 27ης Φεβρουαρίου 2025 στο φιλόξενο ομογενειακό κέντρο εκδηλώσεων «Laterna» στο Μπέϊσαϊντ.

Πρόκειται για την πρώτη ερανική εκδήλωση με την επωνυμία «Freestyle Bingo» στην οποία συμμετείχαν πάνω από τριακόσιοι συνδαιτυμόνες, οι οποίοι πέρασαν αξέχαστες στιγμές.

Η ιδρύτρια και συνάμα πρόεδρος του κοινωφελούς οργανισμού «Roula’s Kids», κ. Μαρία Γεωργοπούλου, τόσο κατά την διάρκεια της προσφώνησής της στην εκδήλωση, όσο και κατά την διάρκεια της συνομιλίας της με τις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν την προσπάθεια και με την γενναιοδωρία τους έδωσαν φτερά στα όνειρά τους για την δημιουργία ομώνυμου κέντρου στην ελληνοκρατούμενη Αστόρια.

Από αριστερά διακρίνονται οι Ελένη Πάππα Πολίν Ροδίτη και η πρόεδρος Μαρία Γεωργοπούλου.

Ερωτηθείσα για τον στόχο επεσήμανε ότι «όταν ξεκίνησαν τον προγραμματισμό της εκδήλωσης έθεσαν τον φιλόδοξο στόχο των $20.000 χωρίς ποτέ τους να φανταστούν ότι τα έσοδα θα ήταν διπλάσια».

Η κ. Γεωργοπούλου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τις άοκνες προσπάθειες της οργανωτικής επιτροπής και συγκεκριμένα των Helen Pappas, Roula Alikakos, Sylvia Arakas, Dorie Georgoulas, Karen Galarza, Christina Tsartsalis, Maria Karayiannis, Kally Savvas και Laura Kavourias.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην γενναιοδωρία του «DJ Gus Ballas», των εταιρειών που προσέφεραν τα δώρα για τους νικητές του «Bingo» και των ιδιοκτητών της «Λατέρνας» Ελευθερία και Ντένη Μοσχόπουλο.

Από αριστερά διακρίνονται οι Karen Galarza, Angie Kartasis, Roula Alikakos και Christina Tsartsalis.

Roula’s Kids

Ο οργανισμός «Roula’s Kids» ιδρύθηκε από την Μαρία Γεωργοπούλου, η οποία κομίζει 25ετή εμπειρία ως κλινικός, με ειδίκευση στην παροχή συμβουλών και θεραπειών σε παιδιά, εφήβους και νέους που βρίσκονται αντιμέτωποι με την θλίψη και την δυστυχία που προκαλεί η απώλεια των γονέων και των προσφιλών τους προσώπων.

Ο οργανισμός φέρει το όνομα της μητέρας της μητέρας της Μαρίας Γεωργοπούλου, Ρούλας, που απεβίωσε προ δύο και πλέον δεκαετιών και έχει ως πρωταρχικό στόχο να παράσχει αρωγή στους τεθλιμμένους, όλων των ηλικιών και την δυνατότητα να μετατρέψουν τον πόνο την οδύνη και την θλίψη σε δύναμη για να προχωρήσουν στην ζωή.

Ερωτηθείσα για τα προγράμματα του οργανισμού επεσήμανε ότι απευθύνεται στα παιδιά, στους έφηβους, στους νέους και στους γονείς τους που θρηνούν για την απώλεια των προσφιλών τους, καθώς επίσης και στους εργαζόμενους που παρέχουν φροντίδα στους ηλικιωμένους και στους ασθενείς που δίνουν καθημερινά μάχες για να κρατηθούν στην ζωή.

Η κ. Γεωργοπούλου επεσήμανε ότι αναζητούν χώρο προκειμένου να επεκτείνουν την δράση τους και στην Αστόρια.

Παράλληλα κάλεσε όσους επιθυμούν να συνδράμουν στο έργο τους να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του οργανισμού https://www.roulaskids.org/.

Οι ομογενείς και οι Αμερικανοί συμπολίτες που κατέκλεισαν την μεγάλη αίθουσα της “Λατέρνας”. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Οι ομογενείς και οι Αμερικανοί συμπολίτες που κατέκλεισαν την μεγάλη αίθουσα της “Λατέρνας”. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Τα δώρα της βραδιάς. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
-Advertisement / Διαφήμιση-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.