Η Αλκυόνη θα τραγουδήσει στο Λαογραφικό Μουσείο στην Αστόρια

0
Η αφίσα της συναυλίας της Αλκυόνης στο Ηπειρώτικο Λαογραφικό Μουσείο στην Αστόρια.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. «Dream Whispers» (Ονειρεμένοι Ψίθυροι) τιτλοφορείται η συναυλία της δημοφιλούς Εδεσσαίας τραγουδίστριας Αλκυόνης που θα λάβει χώρα το απόγευμα της Κυριακής, 20ης Οκτωβρίου και ώρα 5.00 μ.μ. στο Ηπειρώτικο Λαογραφικό Μουσείο στην Αστόρια.

Πρόκειται για την δεύτερη συναυλία που θα δώσει η Αλκυόνη στην Αμερική. Θα προηγηθεί η συναυλία με τίτλο «Songscapes of Greece» η οποία διοργανώνεται από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πρίνστον και θα λάβει χώρα το βράδυ της Παρασκευής, 18ης Οκτωβρίου 2024 στο αμφιθέατρο «Ρίτσαρντσον» του εν λόγω πανεπιστημίου.

Η συναυλία «Ονειρεμένοι Ψίθυροι», όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση τύπου, διοργανώνεται από τον Σύλλογο Ηπειρωτών «Αναγέννηση» και το Γυναικείο Τμήμα «Σουλιώτισσες» και με την ευγενή χορηγία του Συλλόγου Αρκάδων Νέας Υόρκης Γέρος του Μωριά.

Ο οντάς με το τζάκι και οι καναπέδες με τα υφαντά στο Ηπειρώτικο Λαογραφικό Μουσείο της Αστόριας, όπου θα λάβει χώρα η συναυλία της Αλκυόνης. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Η Αλκυόνη θα ερμηνεύσει δικές της συνθέσεις, καθώς επίσης και τραγούδια που είχε ερμηνεύσει στις πρόσφατες περιοδείες της στην Ευρώπη με τον Γιώργο Νταλάρα, με την Μαρία Φαραντούρη, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και άλλους δημοφιλείς τραγουδιστές.

Η συναυλία θα λάβει χώρα στον τρίτο όροφο του Ηπειρώτικου Σπιτιού, στην διεύθυνση 25-24 Broadway, Astoria, NY, 11105, και λόγω των προθηκών του μουσείου οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Μετά το πέρας της συναυλίας θα παρατεθεί δεξίωση στην Ηπειρώτικη Αίθουσα, όπου οι Ηπειρώτες με τους φίλους τους θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με την Αλκυόνη.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Πανταζής επεσήμανε ότι είναι η πρώτη εκδήλωση της νέας σεζόν και ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα $10.00. Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον πρόεδρο Χρήστο Πανταζή στο cpantazis63@gmail.com

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.