Τριπλός στόχος του “Οδοιπορικού” του Αγ. Αθανασίου Παράμους

0
Η αφίσα της συναυλίας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. «Μουσικό Οδοιπορικό στην Ελλάδα και στην Κύπρο» (A Musical Journey τo Greece and Cyprus) τιτλοφορείται η συναυλία που διοργανώνει η κοινότητα του Αγίου Αθανασίου στο Παράμους της Νέας Ιερσέης. Η συναυλία έχει ως πρωταγωνιστές τους δημοφιλείς τραγουδιστές Δημήτρη Μπάση, Νεφέλη Φασούλη και Αφροδίτη Ντάνιελ, τον πιανίστα – καλλιτεχνικό διευθυντή Αχιλλέα Γουάστορ, τον μάγο του μπουζουκιού Γιάννη Σινάνη και την ορχήστρα «Synphonia Band».

Η συναυλία θα λάβει χώρα το βράδυ του Σαββάτου, 2α Νοεμβρίου 2024 και ώρα 7.30 μ.μ. στο αιωνόβιο θέατρο «Rivoli Theater in the Williams Center», στην διεύθυνση 15 Sylvan St, Rutherford, New Jersey, 07070, το οποίο απέχει μισή περίπου ώρα από την Αστόρια.

Η συναυλία λαμβάνει χώρα τρεις περίπου εβδομάδες μετά τα λαμπρά εγκαίνια του ιερού ναού του Αγίου Αθανασία στο Παράμους της Νέας Ιερσέης και τα οποία αποτελούν αφετηρία για το πολυδάπανο έργο της ανακαίνισης και συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Η συναυλία, όπως επεσήμανε ο Ανδρέας Κωμοδρόμος, ο οποίος ηγείται της οργανωτικής, έχει τριπλό στόχο.

«Ο πρώτος στόχος σχετίζεται με την συναυλία, ως πολιτιστικού γεγονότος, η οποία είναι αφιερωμένη στο ελληνικό πεντάγραμμο, ενώ παράλληλα θα εμπεριέχει και αφιερωμένα στην Κύπρο τραγούδια, καθώς εφέτος συμπληρώθηκε μισός αιώνας αγώνα της Κύπρου, της ομογένειας και του απανταχού ελληνισμού για την απελευθέρωση των κατεχομένων περιοχών και την επανένωσή του σε μια ελεύθερη, δημοκρατική ευρωπαϊκή και ευημερούσα Κύπρο», επεσήμανε ο κ. Ανδρέας Κωμοδρόμος.  

«Ο δεύτερος στόχος σχετίζεται με την ενίσχυση του Ταμείου για την Ανακαίνιση των Εγκαταστάσεων του Αγίου Αθανασίου στο Παράμους της Νέας Ιερσέης, καθώς τα 80% των εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτηρίων και των χορηγιών θα διατεθούν για τον εν λόγω σκοπό» πρόσθεσε.

Ο τρίτος στόχος, όπως επεσήμανε, σχετίζεται με την ενίσχυση των προγραμμάτων νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως της Νέας Ιερσέης, διαθέτοντας τα 20% των καθαρών εσόδων.

Η αφίσα της συναυλίας.

Ερωτηθείς για τις δωρεές και την κάλυψη των εξόδων της εν λόγω συναυλίας ο κ. Κωμοδρόμος επεσήμανε ότι μέγας χορηγός της συναυλίας είναι το ίδρυμα των αειμνήστων Λούης και Κώνστανς Λάμπρου, το οποίο με την δωρεά των τριάντα χιλιάδων δολαρίων καλύπτει όλα τα έξοδα της συναυλίας, συνεπώς κάθε δολάριο που θα προσφέρουν οι ομογενείς θα διατεθεί για την κοινότητα του Αγίου Αθανασίου και συγκεκριμένα για τα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά προγράμματα και για την ανακαίνιση των κτιριακών εγκαταστάσεων και για τα προγράμματα νεότητας της Μητροπόλεως της Νέας Ιερσέης.

«Οι αείμνηστοι Λούης και Κώνστανς Λάμπρου κατέχουν εξέχουσα θέση στον μακρύ κατάλογο των ευεργετών της κοινότητας του Αγίου Αθανασίου και η κοινότητα ετοιμάζεται να τους τιμήσει με τα αποκαλυπτήρια της αναμνηστικής πλάκας», συμπλήρωσε ο Αδρέας Κωμοδρόμος.

Εισιτήρια

Τα εισιτήρια είναι της τάξεως των $120 (preferred seats), των $100 (regular seats) και των $50 (Platform – Standing) για τα μέλη της Ελληνορθόδοξης Νεολαίας (GOYA) και τους φοιτητές.

Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της κοινότητας του Αγίου Αθανασίου στο (201) 368 – 8881,είτε να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της www.stathanasiosnj.org   

Για κρατήσεις θέσεων κάνετε κλικ στο: https://www.viewcy.com/checkout/greek_concert?event=6afaa4f1-0232-432c-804e-327e5120e5ee&ticketType=in-person

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.