Σάρωσε ο Παύλος Γερουλάνος στις εκλογές ΠΑΣΟΚ στην Αστόρια

0
Η εκλογική επιτροπή επί τω έργω. Φωτογραφία: Facebook.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Σάρωσε ο Παύλος Γερουλάνος στην Αστόρια, καθώς οι Έλληνες και Ελληνοαμερικανοί μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που προσήλθαν στο εκλογικό κέντρο στην Αστόρια – η πλειοψηφία νέοι και μεσήλικες –  εκτίμησαν το ήθος και τον πολιτικό του λόγου.

Ο Παύλος Γερουλάνος έλαβε 31 από τις 59 ψήφους είτε 60.78%.

Στον πρώτο γύρο των εκλογών συμμετείχαν 59 συνολικά ομογενείς και λίγο μετά το πέρας της διαδικασίας η εκλογική επιτροπή ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της αναμέτρησης.

Ο Παύλος Γερουλάνος έλαβε 31 ψήφους, η Άννα Διαμαντοπούλου έλαβε 13 ψήφους, ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε 8 ψήφους, ο Χάρης Δούκας 5 ψήφους, ενώ οι βουλευτές Μιχάλης Κατρίνης και Νάντια Γιαννακοπούλου, έλαβαν από μία ψήφο έκαστος.

Το πρακτικό της εκλογικής αναμέτρησης.

Στις ΗΠΑ και στον Καναδά λειτούργησαν μόνο δύο εκλογικά κέντρα, το πρώτο στο Κεμπέκ και το δεύτερο στην Αστόρια και συγκεκριμένα στο «Aldos Democratic Club».

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η παρουσία των νέων ψηφοφόρων, οι οποίοι με την παρουσία τους έστειλαν ένα μήνυμα ελπίδας για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ο δεύτερος γύρος των εκλογών, ο οποίος θα λάβει χώρα την ερχόμενη Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024, στον ίδιο χώρο και αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Και αυτό καθώς θα αναμετρηθούν ο νυν πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση στις προτιμήσεις των ομογενών και ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο οποίος απέσπασε 5 ψήφους, είτε τα 8.4%.

Τέλος να σημειώσουμε ότι στον δεύτερο γύρο δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο οι 59 ψηφοφόροι του πρώτου γύρου, οι οποίοι αυτή την φορά δεν θα χρειαστεί να καταβάλλουν το αντίτιμο των 3 ευρώ.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.