Στις 15 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει η  Επιτροπή Παρελάσεως Ν.Υ.

0
Στιγμιότυπο από την πρώτη σύσκεψη της Επιτροπής Παρελάσεως. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αναβλήθηκε η προαναγγελθείσα για απόψε, 1η Οκτωβρίου 2024, συνεδρίαση της Επιτροπής Παρελάσεως της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Ο συμπρόεδρος της Επιτροπής Παρελάσεως Γιάννης Στρουμπάκης μέσω ενός ηλεκτρονικού μηνύματος προς τα στελέχη και μέλη της επιτροπής τους ενημέρωσε ότι η προαναγγελθείσα για σήμερα συνεδρίαση αναβλήθηκε και ανήγγειλε ότι έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, 15η Οκτωβρίου 2024 και ώρα 7.00 μ.μ. στο εστιατόριο «Διόνυσος» στην Αστόρια.

Η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρελάσεως, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης, 17ης Σεπτεμβρίου 2024 στο εστιατόριο «Διόνυσος» στην Αστόρια, υπό την προεδρία του κ. Φίλιπ Κρίστοφερ.

Στην εν λόγω σύσκεψη παραβρέθηκαν και οι πρόεδροι των αντιμαχόμενων διοικητικών συμβουλίων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, κ.κ. Δήμος Σιώκης και  Νομική Καστανά, οι οποίοι τάχτηκαν υπέρ της ανάληψης πρωτοβουλιών για την αποσόβηση της κρίσης και την διενέργεια κοινώς αποδεκτών εκλογών.

Ωστόσο μέχρι και ετούτη την ώρα δεν υπάρχουν ενδείξεις για άμεση επίλυση των διαφορών και για τον τερματισμό της δικαστικής διαμάχης.

Η παρέλαση για την 204η επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως θα λάβει χώρα την Κυριακή 30ή Μαρτίου 2025 στην Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης και η Επιτροπή Παρελάσεως έχει βάλει ψηλότερα τον πήχη.

Η Επιτροπή με πρόεδρο τον Φίλιπ Κρίστοφερ, συμπρόεδρο τον Γιάννη Στρουμπάκη, τον εκπρόσωπο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, π. Ευαγόρα Κωνσταντινίδη και εκτελεστικό διευθυντή, τον κ. Σταύρο Παπαγερμανό, ασχολούνται με επί μέρους ζητήματα, καθώς επίσης και με την στελέχωση των επιτροπών.

Ο συμπρόεδρος Γιάννης Στρουμπάκης μιλώντας στις «Αναμνήσεις» επεσήμανε ότι είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Επιτροπή και ότι με αξιοκρατικά κριτήρια θα στελεχωθούν η Επιτροπή Λαχείου, η Επιτροπή Λευκώματος, η Επιτροπή για το επίσημο δείπνο της 29ης Μαρτίου 2025, η επιτροπή πολιτιστικών, η επιτροπή για την τελετή έπαρσης της σημαίας την Παρασκευή 28η Μαρτίου 2025 στο Μπόουλινγκ Γκριν και οι άλλες υποεπιτροπές.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.