Βραδιά Γνωριμίας με Νομική Καστανά και ΔΣ της Ομοσπονδίας

0
Το προεδρείο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης. Από αριστερά διακρίνονται οι Γιώργος Σερέτης, Νικήτας Θεολογίτης, Αναστάσιος Καραγκούνης, Ευδοκία Καραπάνου, Νομική Καστανά, Γιώργος Μεϊντάσης, Άννα Νότη, Μιχάλης Παναούσης και Ευάγγελος Κατράζος.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, κ. Νομική Καστανά και το νεοεκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο το βράδυ Σάββατου, 28η Σεπτεμβρίου 2024 (5.00-8.00 μ.μ.), διοργανώνουν στο Μινωϊκό Σπίτι στην Αστόρια μια «Βραδιά Γνωριμίας».

Πρόκειται για την δεύτερη μαζική εκδήλωση που διοργανώνει η νέα ηγεσία της Ομοσπονδίας, η οποία εκλέχτηκε τον περασμένο Ιούνιο στην Ποντιακή Λέσχη στην Αστόρια. Προηγήθηκε, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις», η επιτυχημένη Ελληνική Βραδιά που έλαβε χώρα στις 16 Ιουλίου 2024 στην Πλατεία Αθηνών της Αστόριας.

Η Βραδιά Γνωριμίας, όπως αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση που φέρει τις υπογραφές της προέδρου Νομικής Καστανά και του γενικού Γραμματέα Αναστασίου Καραγκούνη, έχει ως στόχο την γνωριμία των εκπροσώπων του Συλλόγων – μέλη της Ομοσπονδίας με τη νέα ηγεσία, καθώς επίσης την ανταλλαγή απόψεων για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τη νέα περίοδο και για την ατζέντα της πρώτης γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας.

Η ανοικτή πρόσκληση για την Βραδιά Γνωριμίας.

Τέλος να σημειώσουμε ότι το προεδρείο απαρτίζεται από τους Νομική Κάστανα, πρόεδρο, Γεώργιο Α. Μεϊντάση, α’ αντιπρόεδρο, Άννα Νότη, β’ αντιπρόεδρο, Ευάγγελο Κατρακάζο, γ. αντιπρόεδρο, Γεώργιο Σερέτη, δ’ αντιπρόεδρο, Αναστάσιο Καραγκούνη, γενικό γραμματέα, Μιχάλη Παναούση, γραμματέα αλληλογραφίας, Διονύσιο Πυλαρινό, γραμματέα Ηλεκτρονικών Μέσων, Νικήτα Θεολογίτη, ταμία, Ευδοκία Καραπάνου, αναπληρώτρια ταμία και Πολύκαρπο Κοτρώνη, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων.

Το συμβούλιο πλαισιώνουν ακόμη οι Στέφανος Αμανατίδης, Θεόδωρος Αστρινίδης, Γιώργος Γεωργόπουλος, Βίκτωρας Γκόρος, Παναγιώτης Λέκκας, Κώστας Μάνεσης, Βασίλειος Πετράτος, Απόστολος Τραμπάκουλος, Κώστας Τσούκαρης και Χαράλαμπος Γελαλής, οι οποίοι είναι μέλη και οι οποίοι θα ηγηθούν των επιτροπών της οργάνωσης.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.