Οι Απόδημοι Θεσσαλοί βράβευσαν αστυνομικούς για το έργο τους

0
Στιγμιότυπο από την βράβευση των αστυνομικών. Φωτογραφία: https://www.trikalaonline.gr/

Μεγάλη τιμή για τις Τοπικές Διοικήσεις Θεσσαλίας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών η βράβευση τους για το Κοινωνικό τους έργο, στο 15ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, του οποίου η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Αυγούστου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού.

Την Τοπική Διοίκηση Τρικάλων εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Δραγούτσος  και ο Γραμματέας της Τοπικής μας κ. Μιχάλης Μάστορας, παρουσία και του Προέδρου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Βλάση Βαλατσού.

Η Τοπική μας εκφράζει τις θερμές τις ευχαριστίες στον Πρόεδρο κ. Διαμαντή Γκίκα και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, για την μεγάλη  τιμή να μας απονείμουν  τιμητική διάκριση, καθώς επίσης και να αφιερώσουν ένα τρισέλιδο αφιέρωμα στις Τοπικές Διοικήσεις τις Ι.Ρ.Α. Θεσσαλίας  στο 4ο τεύχος του περιοδικού τους ΘΕΤΤΑΛΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ που εκδίδει η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών.

Στιγμιότυπο από την βράβευση των αστυνομικών. Φωτογραφία: https://www.trikalaonline.gr/

Επίσης  τους συγχαίρουμε για την κοινωνική τους ευαισθησία και  την αναζωπύρωση της ελπίδας μέσω της γέφυρας αλληλεγγύης και αγάπης για τη ΘΕΣΣΑΛΙΑ ,  καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα ότι ο απόδημος ελληνισμός στέκει πάντα αρωγός στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας μας.

Πηγή: https://www.trikalaonline.gr/

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.