Επιστρέφει ο ομογενής που χτυπήθηκε από νταήδες στην Κρήτη

0
Ο Γιώργος Μαστοράκης και ο Ελληνοκαναδός. Φωτογραφία: Facebook.

Επιστρέφει στο Μόντρεαλ του Καναδά ο ομογενής που χτυπήθηκε από νταήδες στην Κρήτη. Την ανάρτηση έκανε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ο Γιώργος Μαστοράκης, ένας από τους θεράποντες γιατρούς του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι οι δράστες της επίθεσης σε βάρος του Ελληνοκαναδού ομογενή που ξυλοκοπήθηκε, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας, ακόμα και κίνδυνο τύφλωσης,  παραμένουν ακόμα ασύλληπτοι από την ΕΛΑΣ.

Ο 49χρονος χρηματιστής, που ήρθε από το Μόντρεαλ με την οικογένειά του για διακοπές στην Κρήτη, τραυματίστηκε από ομάδα «νταήδων» που του επιτέθηκε σε πεζόδρομο του Ηρακλείου.

Η ανάρτηση του θεράποντα ιατρού Γιώργο Μαστοράκη στο Facebook.

Το θύμα του αναίτιου ξυλοδαρμού υποβλήθηκε στη συνέχεια σε πολύωρο χειρουργείο, ενώ του τοποθετήθηκαν 60 ράμματα στο κεφάλι, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Το θύμα περιέγραψε στις Αρχές τα όσα εφιαλτικά έζησε από τους νταήδες στο κέντρο του Ηρακλείου με αφορμή το κάψιμο ενός τσιγάρου:

Από τα μανιώδη χτυπήματα που δέχτηκε – και έχουν αποτυπωθεί σε κάμερες ασφαλείας – προκλήθηκε θραύση του κρανίου του και πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έχουν αποτυπωθεί και στις ακτινογραφίες του νοσοκομείου.

Από την ημέρα που ταυτοποιήθηκαν οι δράστες η αστυνομία παρά τις συνεχείς εφόδους σε σπίτια δεν κατάφερε να εντοπίσει μέχρι στιγμής τους ανθρώπους που έστειλαν στο νοσοκομείο τον άτυχο Ελληνοκαναδό. Μπροστά στην επίθεση που δέχθηκε ήταν η σύζυγός του και η κόρη του που αδυνατούν να πιστέψουν τα όσα έζησαν.

Οι διακοπές τους από τη μία στιγμή στην άλλη μετατράπηκαν σε εφιάλτη που ακόμα δεν έχει τελειώσει. Οι δράστες κυκλοφορούν ελεύθεροι παρά τις πληροφορίες που υπάρχουν ότι έχουν σκοπό να παραδοθούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Πηγή: https://www.zougla.gr/

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.