Ορκίστηκαν ο Σάββας Τσίβικος και η νέα ηγεσία της AHEPA

0
Ο Επίσκοπος Ζήλων, κ. Σεβαστιανός, ο Φώτιος Φωτίου και ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA, Σάββας Τσίβικος ενώ ορκίζεται. Φωτογραφίες: AHEPA.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Ορκίστηκε και ανέλαβε τα καθήκοντά της η νέα ηγεσία της AHEPA, της κορυφαίας οργάνωσης των Ελληνοαμερικανών που εκλέχτηκε την προτελευταία ημέρα του Παγκοσμίου Συνεδρίου της οργάνωσης που έλαβε χώρα από την 21η έως και την 26η   Ιουλίου 2024 στην Λάρνακα.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Επίσκοπος Ζήλων Σεβαστιανός παρουσία και του τέως προεδρικού Επιτρόπου της Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Φώτιου Φωτίου και ο επανεκλεγείς ύπατος πρόεδρος, κ. Σάββας Τσίβικος εξέφρασε την εμπιστοσύνη των εξακοσίων συνέδρων που προσήλθαν στην Κύπρο και προσέφεραν την δική τους συμβουλή στο συνέδριο.

Η ύπατη στοά της AHEPA απαρτίζεται από τους Σάββα Τσίβικο (Savvas Tsivikos), ύπατο πρόεδρο, E. Κρις Κάιτσον (E. Chris Kaitson), ύπατο αντιπρόεδρο, Εμμανουήλ Κώνστα (Emmanuel Constas), πρόεδρο Καναδά, Δρ. Ζήνων Χριστοδούλου (Dr. Zenon Christodoulou) ύπατο γραμματέα, Θεμιστοκλή Φράγκο (Themistocles Frangos), ύπατο ταμία, Δημήτριο Κιρκιλή (Demetrios Kirkiles), ύπατο σύμβουλο, Κρις Ατσάβη (Chris Atsaves) ύπατο αθλητικό διευθυντή, Θεόδωρο Βήττα (Theodore Vittas) σύμβουλο των Υιών του Περικλή.  

Ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA, Σάββας Τσίβικος και η πρόεδρος των Θυγατέρων της Πηνελόπης Μαργαρίτα Δρίτσα. Φωτογραφίες: AHEPA.

Ύπατοι κυβερνήτες εκλέχτηκαν οι Steve Nicholson, AL για την 1η Περιφέρεια, Αριστείδης Μπουλουμπάσης για την 2η Περιφέρεια, Ντιν Μόσκος για την 3η Περιφέρεια, Αλέξης Μπουτσιούλης για την 4η Περιφέρεια, Τζον Καριπίδης για την 5η Περιφέρεια, Γιώργος Τζιορτζ για την 6η Περιφέρεια, Μάρσαλ Μόνσελ για την 7η Περιφέρεια και Τζορτζ Ζιούλας για την 8η Περιφέρεια. Για την 10η Περιφέρεια διορίστηκε ο Κώστας Βαρσάμης.

Ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Χωριάτης και ο Λου Ατσάβης εκλέχτηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (Board of Trustees) για τριετή θητεία.

Τέλος ο κ. Γκρεγκ Κλάουσον (Craig Clawson) εκλέχτηκε μια 3ετή θητεία στο συμβούλιο των ελεγκτών (the AHEPA Board of Auditors)

Η νέα ηγεσία της AHEPA μετά την ορκωμοσία τους. Φωτογραφίες: AHEPA.

Ταυτόχρονα έλαβαν χώρα και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των ηγεσιών των «Θυγατέρων της Πηνελόπης» (Daughters of Penelope), Υιών του Περικλή (Sons of Pericle) και των Θεραπαινίδων της Αθηνάς (Maids of Athena).

Ύπατη πρόεδρος των Θυγατέρων της Πηνελόπης εξελέγη η Μαργαρίτα Δρίτσα (Margaret Dritsas), ύπατος πρόεδρος των Υιών του Περικλή εξελέγη ο Άλεκ Οικονομάκης (Alec Economakis) και ύπατη πρόεδρος των Θεραπαινίδων της Αθηνάς η Στέφανι Όουενς (Stephanie Owens).

Η νέα ηγεσία των Θυγατέρων της Πηνελόπης. Φωτογραφίες: AHEPA.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.